
Ons assortiment bieren vormt de uitdrukking van een ononderbroken tocht bij het zoeken naar stijlen en smaken. Wij vinden onze inspiratie zowel bij de traditionele Belgische bieren (blond, bruin, tripel, quadrupel, amber) als bij buitenlandse voorbeelden (stout, gerookt). Ook kruiden vormen een culinaire inspiratiebron en kunnen – zoals de hop – toegevoegd worden tijdens de warme of koude fase van het brouwproces : witbierkruiden, pepers, safraan,… Gerst is de basisreferentie, maar ook spelt, haver, tarwe,… verwerken we in sommige bieren.

U bent gepassioneerd door smaak en ook brouwer ?
We stellen graag onze kennis en ervaring ter beschikking voor uw project.

Artisanaal brouwer Daniel Lessire nodigt u uit in zijn laboratorium. Tijdens het bezoek maakt u kennis met het ganse brouwproces en volgt u dezelfde weg als het bier.
Onze feestzaal vormt een niet te missen ontmoetingsplaats voor uw huwelijksfeest, uw jaarlijks ondernemings- of verenigingsfeest, of elk ander evenement.