Bière servie à la pompe

Onze bieren

Mère Vertus

Verre et bouteille Mère Vertus
La Mère Vertus
20° P
9 %
Couleur
Goudblond
Nez
Moutig
Bouche
Complex
Neemt en drinkt allen hiervan – Een geweldige tripel – Zuiver moutbier
Goudkleurige tripel, zuiver mout
Résumé

Zachte en evenwichtige tripel.

EBC
23
IBU
30
Dégustation

Licht moutig in de neus, kleur van koren in de zon, lichte bitterige aanzet in de mond, zeer lang en nogal moutig mondgevoel, eindigend in een zekere bitterheid. Geen gevoel van alcohol in de mond.

La petite histoire

La Mère Vertus is een geëvolueerde versie van La Saint-Denis, een bier genoemd naar de patroonheilige van Toernich, dorp waar de wieg stond van al onze bieren. Het alcoholgehalte werd verhoogd van 7,5 naar 9%. Het bier won in complexiteit door de verdere toevoeging van één moutsoort en één hopsoort, zodat voor de productie nu 5 verschillende mouten en 5 hopsoorten worden gebruikt. Het recept evolueerde verder door de vervanging van de Pale Ale mout door Cara 5, wat het bier zijn legendarische zachtheid geeft… in de mond.

Teasing

Bitterheid, dat is haar credo ! Bekeer u, zoniet krijgt u met haar te doen. Bidt voor elke slok godvruchtig 5 Pater Nosters Lupullus en 5 Ave Marias Maltus. Uw geest zal verlicht worden door haar perfect evenwicht en haar lang mondgevoel : de echte smaak van het paradijs.

IPA Pot'âme

verre et bouteille IPA pot'ame
IPA Pot'âme
16° P
6 %
Couleur
Blond
Nez
Citrus
Bouche
Citrus
India Pale Ale – De zielen weten waarom – Een genereus bier
Een pot voor de zielsverwanten van IPA
Een blonde IPA, met aroma en smaak van citrusvruchten
Résumé

IPA Pompelmoes

EBC
15
IBU
35
Dégustation

Uitgesproken aroma’s van citrusvruchten / pompelmoes, heldere blonde kleur, verfrissende bittere aanzet, eerder lang hoppig mondgevoel, uitvloeiend in bitterheid. Zeer goed in evenwicht.

La petite histoire

Een jaar was nodig om dit bier te ontwikkelen op basis van een bier dat gebrouwen werd voor een buitenlandse klant. Bedoeling was een aangename kleine IPA te creëren. Het resultaat was een erg verbluffend bier. Eindelijk eens een bier dat het beeld van haar personage volop laat bloeien, een personage dat haar vormen in alle glorie zonder complexen verheerlijkt.

Teasing

Zou u dit bier willen cadeau doen aan een vriendin, die wat te bieden heeft als het op vormen aankomt ? Niet bang zijn, hier worden zowel de vormen als het gulle karakter verheerlijkt. Ook een bier dat de hartelijkheid van de persoon reflecteert, want… de zielen weten waarom.

Poivrote

verre et bouteille Poivrote
Poivrote
16° P
7 %
Couleur
Blond
Nez
Kruidig
Bouche
Aromatisch
Dronken van geluk – Peperig gepeperd
Blond bier met zwarte pepers

Prijswinnaar 2007: “zilveren roerstok” in St. Nicolas de Port, Frankrijk

Résumé

Aromatisch blond bier

IBU
20
Dégustation

Kruidig in de neus, kort houdende crèmekleurige schuimkraag, kruidige aanzet, veel delicate aroma’s ondanks de sterke kruiding, een licht warm gevoel in de keel wijst op het gebruik van pepers. Geen bitterheid maar een bier met een verfrissend en origineel kantje.

La petite histoire

De leveranciers van de 5 gebruikte pepers geven zelden een standvastig aroma. De smaak fluctueert dus naargelang de gebruikte pepers. Kun je ze herkennen ?

Teasing

Niet bang zijn, je zult niet gestoken worden. Pepers kunnen bewerkt worden hetzij door het pikante er uit te halen, hetzij door de aroma’s zo krachtig mogelijk te maken. Hier hebben we te doen met een zeer aromatisch bier, zacht en krachtig tegelijk, met een perfect evenwicht tussen de hoppige en peperige aroma’s.

Mac Vertus

verre et bouteille Mac Vertus
Mac Vertus
12° P
4,8 %
Couleur
Zwart
Nez
Geroosterd
Bouche
Bittere koffie
Belgian British Style Stout
Stout met lichte bitterheid
Résumé

Lichte en smaakvolle stout.

EBC
80
IBU
40
Dégustation

Geroosterde geur, zwarte kleur, licht bittere aanzet, de geroosterde smaak is overheersend, tamelijk lang mondgevoel, toets van gerookte mout, bitterheid duidelijk aanwezig in de nasmaak.

La petite histoire

Het gebruik van Engelse mout- en hopsoorten is het vertrekpunt. Daar worden aromatische mouten en Amerikaanse hopsoorten aan toegevoegd om dit zachte en zwarte cocktail haar kracht te geven via haar bitterheid. Zonder daarom haar licht karakter op te geven door het matige alcoholgehalte.

Teasing

Dit bier werd gecreëerd voor een Keltisch festival om de G… te vervangen door haar duidelijk matigere prijs. Het succes was er, maar G… bood ook heel wat merchandising items aan, die het uiteindelijk hebben gehaald op ons aanbod. We hebben de Mac dus geïntegreerd in ons eigen assortiment en het nieuwe etiket – het enige met de afbeelding van een man in ons gamma, de Mac van de vrouwen – doet al van zich spreken. Een nieuw succes in het vooruitzicht ?

Petite Vertus

Verre et bouteille Petite Vertus
La Petite Vertus
12° P
4,7 %
Couleur
Amberkleurig
Nez
Moutig
Bouche
Gerookt moutig
Licht van aard en in alcoholgehalte, sterk in karakter en smaak
Moutig amberkleurig bier
Résumé

Moutig amberkleurig bier

EBC
35
IBU
20
Dégustation

Moutig aroma, amberkleurig, lichte bitterheid waaruit zich in de mond een zeer licht rokerige moutige smaak ontwikkelt.

La petite histoire

Dames van lichte zeden waren er altijd al in de geschiedenis van de mensheid, maar bier ook. Wie kan er dus een betere ambassadrice zijn voor onze ondeugende drank ?

Teasing

Ze doet het hoofd draaien. Misschien door de alcohol ? Nee, toch niet. Of door haar aard… in schuim ? Of door haar… Wat denk je ?

Bella Mère

La Bella Mère

Verre et bouteille Bella Mère
La Bella Mère
16° P
6,5 %
Couleur
Goudkleurig blond bier
Nez
kruidig
Bouche
Bitter
Je leert haar waarderen
Hoppig blond bier, aroma en smaak van hop
Résumé

Hoppig blond bier

EBC
20
IBU
40
Dégustation

Licht hoppig aroma, blonde kleur, licht bittere aanzet die zich ontwikkelt tot een fruitig mondgevoel, genre ananas, hoptoevoeging goed in evenwicht tussen bitterheid en aromatische waarneming.

La petite histoire

Het ontwerp van het etiket voorzag twee versies : het ene met de afbeelding van de schoonmoeder van Sneeuwwitje, het andere met de schoonmoeder van iedereen… Dit laatste kreeg de meeste stemmen en werd vervolgens hertekend. Terloops : er bestaat ook een versie Bella Mère Rock & Roll. Zowat de Mrs. Rock dus ! 

Teasing

Het misdrijf der astringentie wordt in de wereld der brouwers streng bestraft met droog brood en water ! Hier worden de aroma’s van de vier geselecteerde hopsoorten naar best vermogen verwerkt tot een perfect evenwicht tussen een verfrissende bitterheid en een smaak van aromatische hoppen. Als ze je onverhoopt toch niet zou bevallen, is dat niet mijn fout maar deze van de Bella Mère !

421

421

Verre et bouteille 421
421
12° P
4,6 %
Couleur
Blond
Nez
Kruidig
Bouche
Licht bitter
De hoogste inzet, licht van aard maar sterk in smaak
Blond speltbier
Résumé

Licht verfrissend blond bier

EBC
18
IBU
30
Dégustation

Licht hoppig in de neus, blonde kleur, licht bittere aanzet, die zich in de mond licht zurig ontwikkelt, typisch voor spelt die een zeer frisse en dorstlessende smaak geeft.

La petite histoire

Aanvankelijk onderdeel van een geschenkverpakking in de vorm van het caféspel “421” (in Vlaanderen bekend als “pitjesbak”). Ze was samengesteld uit twee glazen, vier flesjes 421, drie dobbelstenen, een flessenopener, enkele bierviltjes en de spelregels.

Teasing

Waar men u ook dit bier schenkt, en er is een pitjesbak aanwezig, dan verbinden wij ons ertoe u een gratis degustatie aan te bieden als u met één worp 421 gooit. Opgelet : één enkele poging per termijn van tien jaar !

Fumette

La Fumette

Verre et bouteille Fumette
La Fumette
6,5 %
Couleur
Amberkleurig
Nez
Gerookt
Bouche
Gerookt moutig
Stop met roken, maar niet met drinken
Gerookt amberkleurig bier

Prijswinnaar 2013: “zilveren roerstok” in St. Nicolas de Port, Frankrijk

Prijswinnaar 2013: Bronzen medaille, Beer Awards Digital, België

Résumé

Ambrée maltée fumée.

EBC
40
IBU
20
Dégustation

Gerookt aroma, amberkleurig, weinig bitterheid, de gerookte smaak vult de mond op een delicate manier, na 2-3 slokken maken de gerookte toetsen plaats voor een moutige smaak.

La petite histoire

De eerste testen voor dit bier waren een eenzaam moment. Ondanks een voorzichtige dosering – 40% in plaats van de 80% die op een website werd gesuggereerd (onverbeterlijke rokers, echte stinkers) – konden de eerste proeverijen omschreven worden als :”Dit is hespensap”, “Men heeft de indruk een asbak te knuffelen”. Sindsdien hebben we de beste gerookte mout (uit Duitsland) verwerkt met vijf andere moutsoorten en vier hopsoorten om een typisch gerookt maar toch evenwichtig resultaat te bekomen. Wat een finesse ! Het ideale bier bij zuurkool en vleeswaren.

Teasing

Zoals u ongetwijfeld weet gebruiken wij gist van Orval voor onze bieren. Het is een detail dat ik graag bevestig als de vraag me gesteld wordt. Tot nu toe toch. Drie proevers hebben me eens gezegd : “Dat is eigenaardig, dit is precies een gerookte Orval”. We hebben verduiveld goede experten onder ons cliënteel !

Augure

Augure

Verre et bouteille Augure
Médaille d'argent bière ambrée
Augure
17° P
7 %
Couleur
Amberkleurig
Nez
Kruidig
Bouche
Kruidig
Bier uit een andere tijd – Middeleeuws bier
Amberkleurig honingbier met Middeleeuwse kruiden

Prijswinnaar 2018: “Best local beer”

Résumé

Amberkleurig bier met honing en andere kruiden

EBC
35
IBU
20
Dégustation

Kruidig aroma, amberkleurig-koperkleurig, duidelijk kruidige aanzet die zich ook in het mondgevoel verder ontwikkelt, vloeit uit in toetsen van mout en honing.

La petite histoire

Mathilde van Toscane ligt aan de basis van de legende van Orval (de forel die haar verloren trouwring terugbracht). Minder geweten is, dat Mathilde ook een alchimiste was, op zoek naar het filosofale bier. Haar naam als ingewijde was Augure. Haar parcours omvat 13 bieren, waarvan het laatste een bier is met honing en speciale kruiden. Om er meer van te weten vraagt u naar uw initiëringspakket. 

Teasing

De alchimist-brouwer gebruikt in zijn recept klassieke ingrediënten zoals gerstemout en hop, maar ook twee Middeleeuwse kruiden : zuiderse mirte (bescherming tegen maagkwalen en goed voor de bloedvaten) en paradijspeper (stimuleringsmiddel en afrodisiacum). Naar verluidt kon elke novice die zich wou begeven op de Weg van het Grote Werk dit doen via een degustatie van 13 bieren van Millevertus (het fameuze initiëringspakket)

Papesse

Papesse

Verre et bouteille Papesse
Papesse
24° P
11 %
Couleur
Robijnrood
Nez
Moutig
Bouche
Rond, moutig, zoetig
Als er een paradijs is, is er Papesse
Quadrupel, krachtig bruin bier

Prijswinnaar 2015: “zilveren roerstok” in St. Nicolas de Port, Frankrijk

Résumé

Krachtige quadrupel

EBC
40
IBU
25
Dégustation

Moutig in de neus, donkere kleur, robijnrood, matig houdend crèmekleurig schuim, karaktervolle aanzet maar geen bitterheid, krachtige moutige ontwikkeling in de mond, duidelijke alcoholwaarneming en aangenaam in de keel. De smaak van zoethout en karamel/koffie zorgt voor een mooi afgerond geheel.

La petite histoire

We waren heel fier om aan een importeur La Petite Vertus (licht amberkleurig bier) te kunnen voorstellen, maar deze repliceerde dat hij zo gràààààg een krachtig bruin bier zou zien, genre Westvleteren. Een weddenschap werd afgesloten én gehouden met de creatie van dit bier, het sterkste uit het gamma.

Teasing

Oorspronkelijk was La Mère Supérieure (Moeder Overste) het sterkste bier in het gamma. Wat kan daar nog boven gaan, tenzij de Paus… of de Pausin !

La Douce Vertus

La Douce Vertus

verre et bouteille Douce Vertus
Médaille d'or bière brune
La Douce Vertus
16° P
7 %
Couleur
Bruin
Nez
Moutig
Bouche
Gerookte mout
Een plezier om te geven en te krijgen
Moutig bruin bier

Prijswinnaar 2012: “Best Belgian beer of Wallonia”"

Prijswinnaar 2018: “Best local beer” "

Résumé

Moutig bruin bier met een gerookte toets

EBC
72
IBU
25
Dégustation

Moutig aroma, mahoniebruine kleur, bitterheid die in de mond terugwijkt ten voordele van de ontwikkeling van een cacao-achtige smaak, genre Ovomaltine, vloeit uit in een licht gerookt aroma.

La petite histoire

Het enige bier waarvan het recept elk jaar verrijkt wordt via de versie “Kerstbier”, met een smaakevolutie waarvan enkel de beste toetsen werden weerhouden, zodat onze Douce Vertus een rond en zinnelijk karakter behoudt. Deze techniek leverde ons eind mei 2012 de titel “Best beer of Wallonia” op.

Teasing

Een eerste versie in grote flessen liet op het etiket enkel haar lange sexy benen zien. “La Douce Vertus heeft geen gezicht… Ja, en dan ?” 

La Vertus Ose

La Vertus Ose

Verre et bouteille Vertus Ose
La Vertus Ose
16° P
6 %
Couleur
Goudkleurig
Nez
Graan
Bouche
Zoet gesuikerd
Virtuoos van de smaak
Blond speltbier
Résumé

Zacht goudkleurig blond bier.

EBC
25
IBU
26
Dégustation

Aroma van graan-spelt, blond goudkleurig, verfrissende aanzet van spelt, ontwikkelt zich in de mond zeer rond en nogal lang, zeer goed evenwicht tussen de smaak van graan en de aromatische aspecten van de gebruikte hopsoorten.

La petite histoire

Spelt is een zeer moeilijk graan om mee te brouwen, maar het resultaat in mondgevoel maakt het de moeite waard. Spelt heeft ook andere grote deugden – denk maar aan speltmeel en speltbrood. De combinatie van spelt met het bronwater uit onze putten geeft ons dus een drank die niet beter verteerbaar had kunnen zijn.

Teasing

Het eerste blonde speltbier werd gebrouwen voor “Spelz vum séi”. Maar wat voor buitenaardse wezens zijn dat dan wel ? Heel simpel : de Luxemburgers van de regio Haute Sûre, producenten van spelt (spelz).

Blanchette

Blanchette

Verre et bouteille Blanchette
Médaille d'argent bière blanche
Blanchette
12° P
5 %
Couleur
Blond
Nez
Kruidig
Bouche
Limoen
De smaak van limoen
Witbier met kruiden en de smaak van limoen

Prijswinnaar 2018: “Best local beer”

Résumé

Witbier met de geraspte schil van citroenen.

IBU
10
Dégustation

Citroenaroma’s in de neus, helderblonde kleur, verfrissende kruidige aanzet overgaand in een droog mondgevoel, typisch bij het gebruik van tarwe.

La petite histoire

De limoensmaak, die is hier karakteristiek. Een verfrissend bier voor het grote publiek, ijskoud te serveren. Gebrouwen met 3 moutsoorten, 3 hopsoorten, 30% tarwe en een cocktail van fijne kruiden.

Teasing

Hoe bekom je deze citrusachtige smaak ? Citroenschillen vermengd met sap of – nog erger – citroenaroma’s of citroenzuur ? Niets van dit alles ! Enkel kruiden die tijdens de warme en koude fase van het brouwproces toegevoegd worden. Welke kruiden ? Dat is brouwersgeheim !

Province de Luxembourg
La Fée Verte Rue de la Comtesse Adèle, 30 6721 ANLIER
Delhaize     HABAY-LA-NEUVE
Mi-Orge Mi-Houblon Zone artisanale, 43 (Weyler) 6700 ARLON
Tout un Fromage Rue du marché au beurre, 25 6700 ARLON
Epices et Tout Rue des Faubourgs, 103 6700 ARLON
CARREFOUR     ARLON FLORENVILLE
Terre et Terroir Rue Saint-Nicolas, 13 6706 AUTELHAUT
Prévert Rue du Sablon, 105 6600 BASTOGNE
Bernard Mernier Rue de Burhaimont, 51 6880 BERTRIX
Epi-Cerise Rue du Millénaire, 8 6810 CHINY
Ets Dispas Route de Bomal, 42a 6940 DURBUY
Brasserie Albert Ier Place Albert Ier 6820 FLORENVILLE
DELHAIZE     FLORENVILLE VIRTON
Brasserie GIGI Grand Rue, 96 6769 GEROUVILLE
Galerie du Châtelet Rue du Chatelet 4 6720 HABAY
Marché fermier (Tous les vendredis à partir de 17h) 6730 HAN
Epicerie Rob et Nath Menugoutte, 2 6887 HERBEUMONT
Bar à Goûts Rue Neuve, 30 6810 JAMOIGNE
SPAR Rue de Virton, 6 6810 JAMOIGNE
La Cave du Vénitien Rue de l'Eglise, 28 6980 La ROCHE-EN-ARDENNE
La débrouillardise villageoise Rue de Virton, 27 6769 MEIX-DEVANT-VIRTON
Theis Distribution Rue Haute, 24 6781 MESSANCY
CORA     MESSANCY
VAUDREE Route des Ardennes, 88 6780 MESSANCY (WOLKRANGE)
L'Epicerie du Centre Rue Lucien Burnotte, 13 6840 NEUFCHATEAU
Le Canard d'O Rue de la Schock, 33 6717 NOBRESSART
Euro Boissons Distribution Rue Albert 1er, 95 6810 PIN CHINY
Drink Scaillet Rue de la Griotte, 1 5580 ROCHEFORT
Drink Daune Habaru Rue de Hertanchamp, 3 6740 SAINTE MARIE SUR SEMOIS
Terres paysannes Place du Marché, 13 6870 SAINT-HUBERT
Côtés Arômes Rue du 5 septembre, 15 6747 SAINT-LEGER
Brasserie du Grand Enclos Rue des minières, 2  6832 SENSERUTH
La vieille Gaume Grand rue 6730 TINTIGNY
Comptoir de la Cigogne Rue Haute 6700 TOERNICH
La Grappe d'Or Rue de l'ermitage, 18 6767 TORGNY
Golf Virton Plaine de Solumont 6760 VIRTON
Maison du Tourisme de Gaume Rue des Grasses Oies, 2b 6760 VIRTON
La Paillote gaumaise Au-dessus du Rabais, 104 6760 VIRTON
Province de Namur
Drink d'Annevoie Chaussée de Namur, 60 5537 ANNEVOIE
Délirium café Andenne Place des Tilleuls, 17 5300 ANDENNE
Brasserie Balleux Rue de Rochefort, 229 5570 BEAURAING
Cafermi Rue du Monceau, 8 5555 BIEVRE
Bed & Breakfast Gilson Christian Rue de la Chapelle, 8 5555 BIEVRE
Act'Heure Dinant Rue Grande 146,  5500 DINANT
Brasserie Delsart Rue Georges Cosse, 16 5380 FERNELMONT
Craft Beer Market Chaussée de Waterloo, 30 5002 SAINT-SERVAIS
Dokir Mouraux Rue Léandre Legros, 14 5020 SUARLEE
D'ici Chaussée de Marche, 940/1 5100 NANINNE
Legrand Drinks store Rue Barthélemy Molet, 5 5060 TAMINES
MP Boissons Barcène, 4 5590 CINEY
Beer Wine & Spirit Rue de l'Artisanat, 14 5020 SUARLEE
Hallet Drink Shop Rue Reine Elisabeth, 12 5081 LA BRUYERE
Province de Liège
L'Avouerie d'Anthisnes Avenue de l'abbaye, 19 4160 ANTHISNES
Stassen Vin & Cie Place Albert Ier, 2 4880 AUBEL
Stout & Lager Rue Georges Dispa, 37 4520 BAS-OHA
Chez Val & Fred Voie de l'Air Pur, 238 4052 BEAUFAYS
Legrand Eurodrink Rue du Laveu, 20 4130 ESNEUX
Drink Corman Collins Rue de Verviers, Battice 76 4651 HERVE
Tous les VAUDREE Rue Saint-Gilles, 149 4000 LIEGE
La ferme du Bèche Rue Bêche, 2 4041 MILMORT
Drink Blerot Père & Fils Rue Haut de Trême, 8 4801 STEMBERT
Drink Philippe Andrien Route du Congrès de Polleur, 19 4910 THEUX
Drink Boulanger Avenue René Lange, 114 4910 THEUX
Amant sprl (TOTAL station) Rue de Maastricht, 86 4600 VISE
Rond Point Avenue des Alliés, 1 4960 MALMEDY
Province de Hainaut
Drink Les Primevères Chemin des Primevères 7800 ATH
Ets Trentin Rue du Roton, 12 6240 FARCIENNES
DistriBoissons Rue Montavaux, 125 7080 FRAMERIES
DistriBoissons Rue Robesse, 28 6041 GOSSELIES
Deffontaine Rue Longue, 81 7502 TOURNAI
Delneste Rue de la Station, 8 7504 TOURNAI
Legrand Drinks Store Rue Barthélemy Molet, 5 5060 TAMINES
Drink Michot Avenue de Ragnies, 4 6530 THUIN
Les Plaisirs du 604 Chaussée de Charleroi, 604 7080 FLEURUS
Le comptoir des Fagnes Route Charlemagne, 34 5660 COUVIN
Brasserie Lauvaux Fbg Saint-Germain, 3 5660 COUVIN
Maison Ramaut Zoning du Brûle, 79 7390 Quaregnon
Région bruxelloise
Beer Planet Rue de la Fourche, 45 1000 BRUXELLES
Beer Mania Chaussée de Wavre, 174 1050 IXELLES
Malting Pot Rue Scarron, 50 1050 IXELLES
Les Fleurs du Malt Avenue du Roi Chevalier, 45 1200 WOLUWE-SAINT-LAMBERT
't Machels Bierzolderke Dorpsstraat 6b 9870 MACHELEN
De Bierschuur Processiebaan, 3 1785 MERCHTEM
Rob the Gourmet's market Woluwelaan, 28 1150 WOLUWE ST PIERRE

ACE Workshops

Rue de la Gare, 44 1040 ETTERBEEK
Région flamande
Camembiere Laar, 19 2630 AARTSELAAR
Baelus Hertevelden, 4 2370 ARENDONK
Biershop De Bierboom Langestraat, 73 8000 BRUGGE
De Heeren van Liedekercke   9470 DENDERLEEUW
De Caigny Dranken Spijker, 79 2910 ESSEN
Bierhuis De Hopduvel Coupure Links, 625d 9000 GENT
Dranken Geers Ledergemstraat, 7 9040 GENT
Bierhandel Willems en Zoon Leopoldstraat, 26 2280 GROBBENDONK
Het Middelpunt Koolmijnlaan, 442 3550 HEUSDEN
ArtisanaleBis Peperleenstraat(bis), 17 8501 KORTRIJK
Delporte Serge P.F. DE Naeyerstraat, 55 9280 LEBEKKE
De Gustibus Brusselsesteenweg, 316 9090 MELLE
DISTRICO Oostlaan, 7 8560 WEVELGEM
Rotsaert Drankencentrale Remi Claeysstraat, 96 8210 ZEDELGEM
't Machels Bierzolderke Dorpstraat, 6b 9870 MACHELEN
Marlou Heikensstraat, 11 3520 ZONHOVEN
A l'étranger

Nous sommes présents :

  • au Grand-Duché de Luxembourg
  • aux Pays-Bas
  • en France
  • en Italie
  • en Espagne
  • en Suisse
  • mais aussi à Tahiti et dans d'autres régions du monde!

 

Pour plus d'info, contactez-nous.